Claudia Galli Concha

Äntligen!

Framsteg framsteg framsteg!

Celeste har:

1.Börjat tycka om att vara i poolen

2.Börjat tycka om att simma själv!

Och allt det här hände inom loppet av några dagar. Innan var ju Chloe fisken och Celeste ville bara sitta på poolkanten och leka med sina leksaker. Men nu. Yeeey!

Det började med att vi badade för någon vecka sedan och plötsligt kallar Celeste på mig och visar att hon vill komma till mig och Chloe som var ca 2 m ifrån henne i poolen. Vi hämtade henne och hon njöt, men hon var fortfarande lite osäker i sin ”flytväst”, det verkade som att hon tyckte det var svårt att hålla balansen. Men efter ca 4 bad så släppte jag henne lite ifrån mig och lät henne flyta själv. Först skrek hon ett kort skrik rakt ut. Sen när hon förstod att hon klarade det själv så log hon med hela ansiktet och sprattlade iväg. Min fina lilla tjej!

Så nu kan vi alla bada tillsammans! Yeeey!

Hur är era barn i vattnet?

Puss! / C

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Maria

  Min 4.5 åring börjar simskola på torsdag Han älskar vatten och är som en fisk. 1 och 2 åring älskar oxå att bada. Badringar är ett måste 😁

 2. Sara

  Mina två killar, 5år i september och 2år i november är riktiga fiskar. Helst i vattnet konstant när vi har närhet till vatten/pool och mer under ytan är över. Båda har gått på flera kurser babysim och alltid gillat o bada hemma i baljan enda sedan de kom. Väldigt roligt men samtidigt lite skrämmande hur orädda de är för vatten, hoppas kunna förmedla respekt för vatten utan att förta glädjen.

 3. Sofia

  Min tjej älskar att bada! Vi åker varje vecka till en simhall minst 1h. Hon har skutteringar på sig och dem är så bra! 👍🏽
  I höst ska hon få börja på riktig simskola så hon får lära sig simma ordentligt 😊