Claudia Galli Concha

Äntligen…mina väggar är pimpade

I samarbete med BGAnordicJag har alltid varit så absolut helsämst när det kommer till att sätta upp saker på väggarna.

Det är som att jag har haft skräck att spika och borra för att det i förlängningen kommer att bli jobbigt att någon gång i framtiden måla om…

Ett helt värdelöst tänk som inte har tagit mig någonstans. Det är ju så otroligt mycket finare att faktiskt ha tavlor på väggarna, eller iallafall någonting. Någon inredningskunnig människa berättade för mig någon gång att varje vägg man har i hemmet ska vara dekorerad med något, en tavla, eller hylla eller någon prydnad, någonting ska finnas på varje vägg, då blir det ett komplett hem.
Jag håller kanske inte med om att man behöver fylla varje vägg men det är helt klart fint att få upp en del saker på väggarna.

Nu har jag äntligen, efter 3 år i vår Malmölägenhet fått upp två prints på väggen ovanför sänggaveln i sovrummet. 3 år tog det! Hur svårt ska det vara, haha?

Printsen och ramarna (så otroligt fina ekramar!) kommer från BGAnordic som har otroligt mycket fint att välja på och bra priser!

Visst blev det fint?

Nu ska jag sluta vara rädd för att pynta väggarna…att måla om är ju faktiskt inte särskilt jobbigt.

Ni ska ju självklart också pynta era väggar! Med koden Claudia får ni 15% rabatt på hela BGAfotobutik . Dom har allt så in och kika:).

P & K Claudia

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. lise-lott larsson

    Hej Claudia. Vill så gärna höra med dig visst har du en Stocke barnvagn? Gillar du den? Det är dags att köpa vagn till vår andra dotter som väntar barn. Tycker den ser toppen ut. Snälla skriv och berätta vad du gillar med den. Provade du inte några olika vagnar innan?
    Tack för otrolig bra blogg, och lycka till med nästa lilla underverk.
    Kram Lotta