6 skönhetsfavoriter ☆ – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

6 skönhetsfavoriter ☆

 

img_1679.jpgJag börjar den här veckan med lite härliga tips!

Jag byter skönhetsfavoriter hela tiden för jag gillar att testa nya märken och nya produkter, vissa stannar ju kvar som favoriter såklart men det kommer ju så mycket nytt hela tiden så jag tycker att man ska våga kasta sig ut och testa.

Tänkte att jag skulle dela med mig av några av mina favoriter just nu.
Jag är ju tyvärr ingen supersminkare, tiden finns inte riktigt för att göra fina ögonskuggningar, tyvärr!, men det gör att jag brukar satsa på en sminkning som bara gör att jag ser lite piggare och fräschare ut, jag markerar mina bryn och jag har gärna lite färg på läpparna.

Essie Sand Tropez – snyggt lack i sandfärg, jag tröttnar aldrig på det och nu när det har varit mycket rött opch rosa på naglarna i sommar så vill jag tillbaka till naturfärger.

Apolosophy Midnight Black – en helt ny bekantskap, så bra, ger mig dom där fylliga fransarna jag vill ha, dessutom är den prisvärd!

Mac Select Cover Up – det här är en sån där liten goding som jag inte vill vara utan, täcker allt men utan att bli för tjock och “sminkad”, perfekt för alla härliga pigmentfläckar som kan dyka upp när man är gravid.

Benefit Gimme Brow – en brynmascara som verkligen gör ett bra jobb genom att lägga sig på alla småstrån så att man får fylligare ögonbryn. Underbar!

Victoria Secret Lip Stain / Love Always – det här glosset sprang jag på av en slump på en rea i LA när vi var där, sedan dess har den varit min ständiga följeslagare, underbar färg och så skön att ha på, inte alls klibbig, har lite panik att den börjar ta slut…

Bio-Oil – använder den till allt numera, till magen, till ansiktet på natten, till nagelbanden, har till och med haft den i håret. Love it.

Har ni några såna där riktiga skönhetsfavoriter ni vill dela med er av så do it!:)

P & K Claudia


Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.