5 tecken på att du förvandlats till amerikan – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

5 tecken på att du förvandlats till amerikan

Jag har lätt för att anpassa mig, eller det kanske inte är jag som anpassar mig det kanske är miljön som växer på en…hur som helst så finns det några tydliga tecken på att du håller på att förvandlas till amerikan:

1.Du har din egna, ganska komplicerade beställning på Starbucks, min har efter några olika tester landat i, one large latte, half skimmed milk and half soya, not to hot. Mums, blir sådär perfekt att gå och sippa på längs Venice Boardwalk.

2.Du hälsar på folk. Alltså inte bara folk du känner eller känner till utan du hälsar på alla. Du lyfter blicken och får ögonkontakt och hälsar på 90% av alla du möter. Väldigt trevligt.

3.Du fixar inte håret. Det här gäller nog mest när du bor nere vid Venice Beach som vi gör. Här finns det inte en enda kvinna under 45 som fixar håret. Här är det bara surfartrassel i alla långa fina hår. En trend som är väldigt bekväm att haka på.

4.Du fixar naglarna. Både på händerna och fötterna. Det är så billigt här och det finns nagelsalonger i princip varje gathörn så dom flesta har fixade naglar. Så även jag numera, haha.

5.Du tar bilen. Här tar man bilen överallt. Om man så ska några kvarter. Det bara är så. Här är dock den enda punten där jag inte riktigt har ändrat mig än…jag rattar runt med dubbelvagnen på gatorna och kommer nog att göra det ett bra tag till. Men ge mig en månad här så får vi se…

Nu ska jag gå och köpa min half skimmed / half soya, haha.

P & K Claudia

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.