Claudia Galli Concha

2400 kronor på 5 minuter

IMG_3353.JPGJag pratade ju i måndags om att jag äntligen skulle ta tag i det här med mitt telefon abonnemang.

Jag är nöjd och det rullar på bra men jag tycker att det blir lite dyrt varje månad (runt 900:-) så jag tänkte att jag går in till min operatör som är Telenor, sagt och gjort så idag efter skolan gick jag in i en butik.

Det löjliga är att jag flera gånger har tänkt att göra det här men haft någon fånig känsla av att -Äh, det är säkert bra som det är nu…går jag in kommer dom bara lura på mig något nytt. Så jag rustade mig för eventuellt säljsnack, gick rakryggad in i butiken och hittade en säljare som hjälpte mig direkt.

Han tittade på mitt abonnemang och såg att jag hade 50 gb surf varje månad, sen tittade han hur mycket jag använde, mellan 10-17 gb!, så direkt sa han att jag kan gå ner till 24 gb, det blev 100 :- mindre i månaden, sen förklarade jag att när jag är i Malmö surfar jag mycket mindre på telefonen och när jag är i Stockholm surfar jag mer, då bestämde vi att när jag är mycket i Malmö kan jag gå ner till 12 gb och nu åker vi dit på fredag så jag sa att vi kör på 12 gb direkt och sen kan jag om 30 dagar uppgradera på Telenors hemsida själv till 24 gb. SÅ, totalt blev det 200:- i månaden som jag nu kommer att spara mig. Och hade så kunnat gjort sen lång tid tillbaka…men det tänker vi inte på nu. Jag är så glad att jag äntligen tog tag i det!

Så mitt tips till all är att bara se över era abonnemang, man vet aldrig vilka små sköna slantar man kan spara sig :).

Här har jag listat fler spartips

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.