06.45 utan väckarklocka – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

06.45 utan väckarklocka

Godmorgon!
Vad händer med mina morgnar? Idag vaknade jag 06.45 utan väckarklocka, och jag ville inget hellre än att gå upp och börja gå igenom mail och börja jobba. Och ändå somnade jag inte förrän ca 01.00.
Är det såhär för fler av er som är gravida? Jag ha mest hört att man blir trött av att vara gravid och jag har ju dessutom järnbrist men nej, tydligen inte. 
Men inte mig emot, jag gillar ju att vara vaken, haha, nej, men jag tillhör inte dom som gillar att sova, jag njuter inte av det. Jag njuter av att vila ibland, jag kan njuta av att sova mitt på dagen, men just nattsömnen tycker jag är…lite tråkig och lång.
Jaha, en ny vecka, ni som prenumererar på Nyhetsbrevet har precis fått ett pling i inboxen, och jag har redan hunnit gå igenom hälften av vad jag måste hinna göra idag. Skönt.
 
Annars har jag en ganska lugn dag framför mig, jag har ett röstprov som jag ska gå och lämna, det är för någon tecknad serie. I vissa fall måste man lämna röstprov som sen ska skickas till USA för godkännande och sen avgör dom om rösten passar originalet eller inte. Jag brukar få dom röstjobb som Renee Zellweger gör, jag har inte riktigt hittat likheten själv än men det är väl något med det hesa:).
 
Hoppas ni får en underbar måndag och en bra start på vecka!
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.