Stadsteatern i vinter – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

Stadsteatern i vinter

Ja, ja, ja! Jag ska vara på Stadsteatern i december och januari och spela nyårsrevy!
Det ska bli så otroligt kul, det var väldigt längesen jag stod på scen och nu ska jag få göra det i kanske en av de skönaste formerna. Jag ska spela soppteater, vilket betyder att du spelar 1 h teater mellan 12-13 medans publiken äter en god lunchsoppa. Kan det bli bättre?
 
Föreställningen regisseras av Allan Svensson, min kära gamla tv-pappa. Det kommer att bli roligt att jobba med honom igen.
 
Imorgon släpps biljetterna och jag tycker att det är en perfekt julklapp att ge till tex mamma/pappa, mormor, farfar, ja familjen, 190.-/biljett och då ingår mat. Det vore jättekul om ni kom!
 
När vi tog den här bilden var min kropp precis i den där fasen att man inte riktigt vet vart den är på väg, barbamamma känns som det naturliga målet, magen fanns men var väldigt oklar, mer som ett stort mjukt bröd mitt på magen…när vi såg hur bilden blev tog jag och fotografen ett gemensamt beslut att retuschera bilden lite, mest för att min kropp såg väldigt märklig ut, hade det varit idag så hade jag stolt putat med min mage men i det där läget så var det bättre att normalisera lite, haha…
 
Imorgon släpps biljetterna och ni hittar mer info om det och föreställningen här
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Evelina

    Åh vad roligt, vad avundsjuk jag blir! Har själv spelat revy / krogshow för flera år sen, 3 år i rad. Lite Wallmans-inspererat. Det är ju sååå roligt!
    Nu vet jag vad jag ska önska mig i julklapp, skulle vara kul att se dig live och inte på tv:n 🙂 Kör så det ryker!