Onsdag – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

Onsdag

Idag ska jag börja sätta ihop min föreläsning. Äntligen!
 
Älskar det här citatet. Det inspirerar mig att göra det där man vill här och nu, istället för att skjuta på det. Som min föreläsning. Varför har jag inte bara skrivit den tidigare? Varit ute och pratat tidigare? Jag gillar ju det. Men jag har nog inte varit mogen, lite för osäker, känt mig osäker på materialet. Men nu när jag känner mig säker, nu är det bara att göra det.
 
Jag har redan sex föreläsningar inbokade i vår. Det är på Nolia Utbildning & Rekryteringsmässa. Där ska jag tala som “Årets Förebild“, vilken ära! och precis som det står i introduktionstexten så kommer min föreläsning om att våga göra det där man vill i livet. På riktigt. Att våga, våga satsa, dels kanske pengar och tid men framförallt våga satsa sig själv. Det är läskigt att kasta sig ut men åh, vad värt det när man väl gör det. Vilken frihet, vilken känsla. Känslan att man har följt sitt hjärta och sin dröm. Att man har gått ifrån vad folk tycker att man borde och inte borde, att våga vara DU.
 
Jag har behövt leda in mig tillbaka på min egen väg flera gånger under min karriär, jag har gått vilse och känt mig olycklig. Men då har jag tagit mig tid och letat efter det som jag kallar det “pirret”, vad får det att pirra i magen på mig? Vad skulle kunna få mig att gå upp en timme extra tidigt på morgonen? Jag tror vi alla kan hitta den punkten om det är så att vi har tappat bort den.
 
Pirret och glädjen i att jobba inspirerar mig.
 
Har ni drömmar ni går och tänker på att förverkliga? Inom jobbet, inom privatlivet? Vem eller vilket företag skulle du behöva komma i kontakt med för att gå vidare med din dröm? Skriv gärna här så kanske vi kan brainstorma tillsammans? Vem vet? Kanske är det här dagen då ditt liv börjar ta en vändning?
 
Njut av er onsdag!
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.