Business – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

Business

Nu finns det ingen återvändo. På måndag börjar jag plugga Företagsekonomi. Har varit sugen på det ett tag nu, efter att ha hållt på med massor av olika företag i olika former så känner jag att jag kan en hel del men jag kan absolut inte allt. Nu ska jag ta kurs för kurs till jag förstår allt och kan ge mig in i vilken finansieringsplan och ekonomidiskussion som helst. 
 
Tänk hur man förändras. För tio år sedan så hade jag skrattat om någon hade sagt att jag skulle intressera sig för ekonomi. Men det händer saker i livet (tack och lov!) och nu kan jag inte vänta till min distanskurs sätter igång och jag får förkovra mig och fördjupa mig i allt som har med ekonomi att göra.
Om man nu ska ta över världen och bygga ett imperium så måste man ju ha koll ;).
 
Älskar alla utbildningar och att man kan gå och lära sig saker. Tänk att man faktiskt kan lära sig det mesta. Det är aldrig försent att börja, börja om eller bättra på. Distansutbildningar är ju dessutom är helt fantastiska. Jag kan plugga när jag vill och hur jag vill. Det finns ju några timmar på dygnet när jag faktiskt inte gör något. Men dom timmarna skall nu fyllas med budgetar, beräkningar, olika företagsformer m.m.
 
Längtar till måndag. Skall gå in och köpa min kurslitteratur nu.
 
Har ni börjat plugga något nyligen? Bytt karriär? Eller har planer på det?
 
Ikväll blir det middag med min mamma och fira en försenad Mors Dag.
 
Ha en underbar tisdag kväll.
 
P.S Ah! Valp-bilderna från helgen…Lägger upp dom ikväll.D.S
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lillan

    Härligt med din kurs, lycka till och ha kul! 🙂
    Själv har jag precis avslutat två kurser; foto 1 och animation, så kul! Till hösten pluggar jag vidare inom grafisk form. För något år sen hade jag ingen som helst aning om VAD jag ville göra, men sen började saker falla på plats och nu äntligen ska jag göra något jag tycker är kul! Det tror jag är det viktigaste i lärandet, att det man ska lära sig är roligt, att man har en passion för det! Önskar dig en bra dag!