Årsresumé 2014 / Mars – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

Årsresumé 2014 / Mars

Mars:
Månaden började med att vi hade sista inspelningsdagen på Äntligen Helg. Det var lite sorgligt att sluta jobba med alla de otroligt sköna människorna som var med och gjorde produktionen. Det är ju alltid så, man möts och man skiljs men man möts alltid igen i något annat sammanhang och det gör det lättare att säga hej då.
Jag gjorde en intervju om mina löparvanor i Hälsa och hur jag började löpträna. Fick fina kläder av Adidas Originals att ha på mig i reportaget.
Jag fortsatte träna och slita 5 dagar i veckan på gymmet.
Vi gick i det stora demonstrationståget mot rasism som ägde rum i Malmö den 16 mars. En viktig dag och en häftig upplevelse att vara med om. Tillsammans är vi starka.
Söndagarna roade vi oss med att titta på Äntligen Helg som gick bra på kanal 5. 
Hade tydligen sjukt snygga naglar! Åh, måste göra dom här snart igen…Efter 7:e januari när jag har spelat klart på teatern:).
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mikaela

    Jätteroligt när du summerar året som gått. Jag har hängt med bloggen här sedan du startade den i januari och på dom andra ställena innan dess. Tack för allt du delar med dig av till oss läsare. Din blogg är en toppenblogg med en härlig blandning och genuin rakt igenom. Det gillar jag 🙂 Jag kikar in här hos dig dagligen, men är inte alltid så flitig med att kommentera. Det ska jag bättra mig på 🙂 Kram och Gott nytt år!