Årsresumé 2014 / Dec – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

Årsresumé 2014 / Dec

December:
December var lite som att gå i ett rosa moln av graviditet. Jag har njutit så otroligt mycket. Jag har klappat magen, spelat musik för henne, pratat med henne och försökt att bonda så mycket som möjligt.
Jag hade premiär på revyn på Stadsteatern. Pirrigt och härligt. Efter ett katastrofalt genrep så hade vi en premiär som gick jättebra.
A! Jag fick A! Alla studier betalade sig…:)
Jag färgade håret. En typ av ombre, balayage. Jag gillar det.
Jag gjorde massor av julgodis. Massor! Kan ju lika gärna passa på lite:)
Och så var det julafton. Sista julafton innan prinsessan kommer. En skön julafton där jag gjorde ett litet julbord med bara dom sakerna vi tycker om. Lugnt och skönt.
 
Det är många såna tankar nu. Sista innan prinsessan kommer, det här är ju sista nyåret innan prinsessan kommer.
Vi har köpt hem en massa skaldjur och lax och alkoholfri champagne. Det kommer att bli en skön kväll. Jag, Manuel, Kitty och magen.
 
Tack 2014 för det här året. Du har varit en utmaning på många sätt och underbar på många sätt. Jag har lärt känna mig själv på ett nytt sätt, det har inte varit en enkel resa men den har varit nyttig och nödvändig.
 
Jag ser otroligt mycket fram emot 2015, jag har mycket roligt framför mig, roliga jobb och nya utmaningar men framförallt, det absolut största av allt, jag ska bli mamma, tillsammans med mitt livs stora kärlek ska jag få en dotter. 2015 kommer att bli underbart!
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.