Årsresumé 2014 / April – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

Årsresumé 2014 / April

April:
I april filmade jag “Hoppas farfar dör”, en humorserie för SVT Play. Rolig produktion där jag fick spela syster till Christoffer och William vilket var otroligt roligt och en lyx. Serien låg etta på populäritetslistan på SVT Play och ag hoppas det blir en fortsättning:).
När jag var färdigfilmad med webb-serien skaffade jag nytt hår:) och nya naglar. Jag har lite som en rutin att förändra mitt utseende när jag avslutar en produktion. Det känns som att man börjar om på nåt sätt.
Våren kom till Malmö där jag spenderade mycket av min tid under april månad. Jag hade alltid tulpaner i min favoritvas på köksbordet. Underbart. Det ska jag ha i år också…och en bebis i min famn. Magiskt:).
Eftersom jag tränade otroligt hårt under den här tiden så unnade jag mig hotellfrukost på lördagar. Så jag och Manuel avnjöt stora frukostar varje helg och det var så otroligt gott. Jag kunde börja längta efter den här frukosten redan på måndagen, haha.
Det var 18 grader varmt på vår balkong i april! Det är lyxen med Malmö på våren, sommaren kommer tidigare:).
 
Som jag skrev, nu i april får vi vår prinsessa (om hon kommer på tid:))…Ah, jag längtar, sol på balkongen, tulpaner i köket och en bebis i familjen. Jag längtar!
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.