Brasse – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

Brasse

Igår blev världen en fantastisk människa fattigare. Brasse Brännström lämnade oss alldeles för tidigt. Han var en helt underbar person. Jag hade den stora lyxen att få jobba med honom för två år sedan. Jag spelade hans dotter i filmen “Bäst Före”. Jag träffade honom första gången när vi läste manuset tillsammans med alla skådespelare som skulle vara med i filmen. Han var så bra, jag minns att jag bara njöt av hur han läste och hur självklar han var i sin karaktär trots att det var ett tag till vi skulle börja filma.
Sen filmade vi, Jag hade tre inspelningsdagar med Brasse. Bra dagar. Dagar jag kommer ihåg som väldigt lärorika och roliga. Men också kärleksfulla. Han gick in i sin roll som min pappa som ingen annan någonsin har gjort och jag kände väldigt starkt för min karaktär som hans dotter. Ni som har sett filmen kan säkert förstå vad jag menar och förhoppningsvis se det.
Tack Brasse för alla skratt du har gett mig, tack för att du var en sån inspirerande och underbar människa, så varm och kärleksfull. Världen blir en bättre plats tack vare såna som du. Vila i frid.
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.