2 skönhetsfavoriter – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

2 skönhetsfavoriter

I annonssamarbete med UrtekramI nästan 2 hela månader levde jag tight med Urtekrams produkter, nu när jag var i LA.
Jag hade i princip bara med mig dom vilket gjorde att jag verkligen fick lära känna dom.

Det är ofta min svaghet när det kommer till skönhetsprodukter, att jag är lite för otålig och snabbt går vidare, men den här gången lärde jag känna produkterna ordentligt. Den här gången var det Urtekrams Coconut serie som jag testade.Favoriterna är helt klart, bodyscruben och handkrämen.

Om vi börjar med handkrämen så är jag nästan beroende av handkräm, jag gillar inte alls känslan av att vara torr om händerna, och med två små barn tvättar jag ofta händerna och det gör att jag blir torr och då finns det ingen härligare än att klicka ut lite kräm i handen och smörja in…ah, som läppbalsam på torra läppar…och det här handkrämen är sådär perfekt i konsistensen, den återfuktar och ger den där mjuka känslan utan att bli kladdig eller jobbig. mina händer får ett sånt där härligt glow av den. Återfuktningsglow. Love it!Sen är det bodyscruben. Den har blivit en trogen följeslagare.
I LA var det dels för att jag tycker om att skrubba ofta när man får mycket sol. Det gör att huden alltid känns frisk och då upplever jag att solen tar jämnare. men sen upptäckte jag ju att det går precis lika bra att skrubba ansiktet med den, så det gör jag nu minst en, helst två gånger i veckan. Och den här har ju, precis som handkrämen, en väldigt behaglig doft, med ett litet uns av kokos. Den doftar inte alls sådär som man kan tänka att kokos skulle göra, starkt och 80-tal. Nej, det är en mjuk och lugn doft som passar perfekt till varje-dag produkter.Jag är så nöjd med mina produkter! Och jag är glad att få fortsätta samarbetet med Urtekram. Jag tycker att det är så otroligt bra med produkter som håller en hög kvalité men ändå säljs till ett bra pris. Handkrämen kostar ca 59-!

Sen är ju dom här produkterna är ekologiska på riktigt. De är certifierade av Cosmos Organic som är en av de striktaste tredjepartscertifieringarna som finns just nu (inom ekologisk hår- och hudvård). Det innebär att jag kan lita på att de upprätthåller en viss standard och jag kan till exempel se vilka ingredienser och hur mycket av produkten som är ekologisk. Det kan annars vara ganska svårt eller till och med helt omöjligt att klura ut på egen hand, eller vad säger ni?

Och alla Urtekrams produkter är veganmärkta. Perfekt!

Har ni några Urtekramfavoriter?

Ni hittar produkterna här!

Puss! / C

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.