Magiska minnen och peppad framtid – Claudia Galli Concha
claudiagconcha

Claudia Galli Concha

Magiska minnen och peppad framtid

I samarbete med Smartphoto

Jag älskar att fota, jag har räknat ut att jag tar i snitt 25-30 bilder om dagen med min telefon (har totalt 25 698 st bilder där just nu…i molnet alltså, alla får ju inte plats i mobilen) och ibland får finkameran följa med ut och då blir det ännu mer bilder. Sen jag fick barn har fotointresset verkligen exploderat och jag tycker att det är så kul!

Sen är det ju tyvärr väldigt lätt att bilderna blir liggande i kameran och i mobilen och att man inte får njuta av dom så mycket (förutom när tåget eller flyget är försenat, barnen sover i vagnen och man har tid att scrolla igenom, haha) som man borde.Men nu har jag hittat Smartphotos sida där man kan skriva ut bilderna i sånt här format som ser lite polaroid / vintage ut och det är ju så himla fint! De heter Retro och du hittar dem här. Sen jag hittade dem så har jag skrivit ut massor av bilder och jag brukar ha dom liggande framme så att vänner och familj kan titta på dom när dom är på besök.Det blir så fina små minnen som jag har med mig överallt, det ligger alltid några stycken i väskan, i min kalender, i boken jag läser för tillfället, jag sprider ut dom så att dom bästa jag vet är med mig överallt.Det är ju också en jättefin present att få, till till exempel barnens mor och far föräldrar. Istället för att göra på det klassiska sättet att rama in en stor bild så får dom en bunt mindre bilder i en fin ask som dom kan ha framme. Perfekt!Sen beställde jag även den här boken med mina favorit pepp ord.

Get Shit Done!,
Haha, jag älskar det…snacka inte så mycket och tänk inte så mycket, gör det bara.
Dom följer alltid med mig. Och det här var ett kul sätt att göra ett alldeles eget block på, som är mitt unika block.
Jag såg den här planschen någonstans och fotade den, så när jag skulle beställa blocket så gjorde jag det med den bilden, Det blev jättebra!Det här blocket kan du ju självklart göra med bilder på barnen, på dig själv, din kärlek, din dröm, ditt drömhus…ja, ni förstår, sky is the limit. Också en väldigt rolig och prisvärd present!

Heja personliga presenter och heja Smartphoto som har så mycket roliga produkter! Vill du framkalla sommarens bästa minnen? Fram till och med 9 september får du 20 % rabatt + fri frakt från 500 kr på Smartphoto – klicka här för att komma direkt till erbjudandet. 

P & K Claudia

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
claudiagconcha

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anni

    Hej Claudia’ Vad har du för telefon? Dina bilder är alltid så fina! Jag fotar också mycket varje dag, främst barnen och naturen. Jag har en iPhone 7 plus på väg och jag tror att den har en jättebra kamera. Vad är dina erfarenheter?

  2. Evelina

    Älskar att framkalla bilder, att bläddra i album och göra fint är så mycket roligare än att kika på dem i datorn/mobilen. Gjorde för några år sen album till mina syskonbarn. En personlig med bara bilden på dom och kommentarer under osv. Så kul när man kan ge bort något som uppskattas så mycket 😊 och då är det “bara” foton 😊

  3. Ulle. I

    Någon gång för flera år sedan tipsa du om att man kunde göra personliga almanackor.. Å något år efter du tipsat om det så gjorde jag en egen där å har sen gjort det i olika varianter varje år.. personligalmanacka.se heter sidan 😊