Förkyld men kul med tecknat på sociala medier (fejjan) – L som i livet, leva, leka och lära
Chichi

L som i livet, leva, leka och lära

Annons

Förkyld men kul med tecknat på sociala medier (fejjan)

Har legat däckad i en dunderförkylning, med envis hosta och huvudvärk sedan i lördagskväll. Började lite segt med känning i halsen och att rösten blev mörkare i fredagskväll, till att på lördagskvällen däcka mig. Sedan dess har soffan alt sängen varit mitt tillhåll.

Glöm lusseback, julpyssel och allt annat helgskoj. Känner mig som en usel mamma och maka…

Skickade iväg grabbarna en dag på bio, Det regnar Köttbullar 2 – så dom har haft kul.

Själv har jag mest legat och tyckt livet varit ännu tråkigare. Känner både läxorna (italienskan) och allt annat som bör göras tynga ner mig ännu mer i sängen. Har gjort knäövningarna men inte på långa vägar tränat lika hårt som jag brukar, det har huvudvärken satt stopp för.

Under måndagen började jag lekt på bitsstrip.
En app som man kan göra tecknad serie och sedan uppdatera sin status på facebook på ett lite roligare sätt. Mina stackars vänner, förstår nog att jag har tråkigt i soffan med alla mina teckningar….

sjuk

tvn

telefon

läkaren

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Chichi

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons