challe84

Charlotte Hysén

Annons

by Hysén

Jag och min kära vän  Angie har ju som sagt startat ett klädföretag ihop som gör herrkläder. Det är så kul men svårt. Snart kommer vår tredje modell ut på vår  nya webshop byhysen.se. Längtar som en tok, ska bli så kul. 

Här är en liten sneakpeak på vad som kommer.

   
 

Annons
Kommentera (0)

Kommentera

Details 

Fick med mig lite småting hem från jobbet igår (ovanligt) hehe. Får ofta med mig något efter en jobbdag. 

  
Har precis tränat lite, försöker komma igång igen och har börjat bra. Nu ska det bara hålla i sig. Har träningsvärk från hell. En liten vila på det och sen är jag som ny. 

Ha en mysig dag!

Kram 

Annons
Kommentera (0)

Kommentera

Nyöppning 

Jag älskar verkligen mitt jobb. Att få arbeta med sådant jag älskar är så kul. Jag får så mycket inspiration och idéer. 

Idag hade vi som sagt nyöppning av vår butik i Stavern. Har haft herrkläder där hela sommaren men nu har vi bara damkläder och interiör och det blev bara så fint. 

   
    
   Sista bilden på den tavlan älskar jag. Vill ha den till Ellies rum. Har fått in många fina tavlor så skulle kunna köpa alla. Lite dyrt dock hehe. 

Nä, nu ska jag sova efter en mysig kväll. Avslutade kvällen hos min goa Mallan. Massa tjat och mys, ja sånt man behöver lite då och då. 

Sov gott!

Annons
Kommentera (0)

Kommentera

Tisdag 

 Längesen sist. Har inte haft tiden riktigt men ska försöka bli bättre för tycker det är så kul och skriva och visa bilder. Blir som en dagbok. 

Ska snart ut på en liten löprunda innan familjen kommer hem. Har jobbat en liten stund och ska tillbaka ikväll då vi har nyöppning i butiken. Ska bli så kul och det är så fint. Ska ta massa bilder och lägga ut sen. 
 Är helt kär i min nya blus från jobbet. Har den både i blus och i kimono, från Ganni. Färgerna är så underbara. Blir en dyyyyr höst för det finns såå mycket fint både i klädväg och inredning. Spara vad är det liksom hehe.

Ha en mysig dag!

Kram kram 

Annons
Kommentera (0)

Kommentera

Always pink

En liten tjej som kommer bli överlycklig när hon vaknar imorgon och får se hennes nya ROSA skor. Vår lilla sessa är helt besatt av rosa allt ska vara rosa. Hon frågade om hon kunde få en rosa bil när hon blir lika stor som mig haha. Goa unge. Visst ska hon få en rosa bil om hon fortfarande vill ha det när det är dags. 

  

Annons
Kommentera (0)

Kommentera