Tack för mig och gott nytt! – Charlotte
Charlotte

Charlotte

Tack för mig och gott nytt!

Idag är det sista dagen på 2012, och även sista dagen jag använder denna blogg på loppi.se. Jag som är inriktad på fotografering är väldigt mån om att ha en stilren sida där mina bilder läggs upp, även att bilderna blir det stora man fokuserar på. Därför har jag beslutat mig för att lämna den här portalen och öppna en ny blogg med egen domän på blogg.se.

Tacksam för allt jag fått härifrån, bland annat en drös med nya läsare, men nu vill jag blogga ensam, reklamfritt och fokus på bilderna.

Från och med nu hittar ni mig på: http://charlottemaria.se

Glöm nu inte att uppdatera era länklistor om ni vill fortsätta läsa bloggen. Om ni vill följa mig via Blogkeen klickar ni här.

Gott nytt år och en God fortsättning önskar jag er alla!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Charlotte

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.