Fototriss – Ljus – Charlotte
Charlotte

Charlotte

Fototriss – Ljus

Nästa vecka firar fototriss jubileum, det är nämligen dags för den 200:e omgången. För att fira det så är det tävling två veckor i rad och den här veckan kan man vinna presentkort hos CoolStuff där det finns alla möjliga roliga julklappar.

Temat för trissen är LJUS och som vanligt kommer mina bilder från vackra skärgården. Bilderna föreställer solens nedgång som bidrar till att vi tänder en massa ljus inne, månen som ger ett fantastiskt vackert ljus ute och vår fasadbelysning som lyser upp huset i natten. Ljuset här ute på ön är underbart.

Kika här för mer ljusa trissar.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Charlotte

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. penny

    Hej 🙂 Vad roligt att du kikade in hos mig och mina foton 😀 Så roligt att hitta andra fotobloggar också tycker jag. Jag verkar inte vara ensam om att älska månfotot, otroligt vackert 🙂