Charlotte

Charlotte

Annons

Varför tittar du fortfarande här?

Jag märker att det är många besökare kvar här på min gamla bloggsida. Den får ju vara live ett tag till, då jag märker att många gamla inlägg söks det en massa på via Google, och det kan ju vara bra att det finns kvar.

Men ni följare som inte kommit med mig till nya bloggadressen, gör det nu! Annars finns det ju en rik att ni missar inlägg, och det vill ni vill inte 😉

Adressen är: http://charlottemaria.se

För att följa mig via tex Bloglovin eller Blogkeen klickar ni på OM på min nya blogg, och där finns det knappar att trycka på för att koppla vidare dig så att du kan följa bloggen.

Hoppas vi ses!!

Annons
Kommentera (0)

Kommentera

Tack för mig och gott nytt!

Idag är det sista dagen på 2012, och även sista dagen jag använder denna blogg på loppi.se. Jag som är inriktad på fotografering är väldigt mån om att ha en stilren sida där mina bilder läggs upp, även att bilderna blir det stora man fokuserar på. Därför har jag beslutat mig för att lämna den här portalen och öppna en ny blogg med egen domän på blogg.se.

Tacksam för allt jag fått härifrån, bland annat en drös med nya läsare, men nu vill jag blogga ensam, reklamfritt och fokus på bilderna.

Från och med nu hittar ni mig på: http://charlottemaria.se

Glöm nu inte att uppdatera era länklistor om ni vill fortsätta läsa bloggen. Om ni vill följa mig via Blogkeen klickar ni här.

Gott nytt år och en God fortsättning önskar jag er alla!

Annons
Kommentera (1)

Kommentera

Se fler...

Vinter i Gamla Stan


Marknadsavdelningen på jobbet frågade mig för någon vecka sedan om jag kunde fotografera kontoret och omgivningen i Gamla Stan för en hemsida. Självklart ställde jag upp. Att få fota på arbetstid hör ju inte till vanligheterna.

Imorse kom kameran med och jag fick rätt fina bilder på den vackra snöfallet som svävade ner över Gamla Stan imorse.

Jag blir alltid så tagen av skönheten i Gamla Stan just på vintern. Fast jag har jobbat här i över fem år så kan jag inte rikigt vänja mig varje vinter när snön kommer. Alla dessa gamla hus, trånga gränder med julljus och snö, det är något speciellt med det!

Annons
Kommentera (11)

Kommentera

  1. Hubert

    Normally I don’t read post on blogs, however I would like to say that this write-up very pressured me to check out and do so!
    Your writing style has been surprised me. Thank you, quite nice post.

Se fler...

Glad Lucia!

Halvdag på förmiddagen med två luciafiranden ute i kylan på eftermiddagen samt en drös med pepparkakor och kaffe. Det är en snabb sammanfattning av Lucia år 2012.

Hinner inte med så mycket mer, för den här veckan är en sån där jobbig vecka med tusen saker som jag måste göra. Tur att det är jul snart och en massa ledighet …

Glad Lucia på er!

Annons
Kommentera (1)

Kommentera

Se fler...

Vad var det i paketet?

Det var det här som kom i paketet från Leila’s General Store. Jag köpte den här underbara ugnsformen i lavendelblå på Hem&Villa mässan och kände att jag ville ha mer saker i den färgen till köket. Så det fick bli en liten kastrull och en skål.

Passade även på att handla ett cupcake kit med tomtar och sugrör. Jag får se det som ytterligare en julklapp till mig själv, eller kanske snarare till familjen ..

Ser verkligen fram emot julhelgen då jag äntligen kommer ha tid att experimentera i köket 🙂 nu med finare tillbehör kommer det ju bli ännu roligare!

Annons
Kommentera (0)

Kommentera