Cecilia Ehrling Danermark

När jag får bestämma! 

I söndags hade jag och Fredrik en riktig toppendag! Inget jobb inplanerad och inga måsten. 

Började med en riktig sovmorgon följt av frukost. Sedan tog vi bilen in till stan för att spela äventyrsgolf i Kristineberg. För mig var det första gången där och det var riktigt roligt. Efter golfen fick jag bestämma lunch. Jag var sjuktsugen på stans bästa burgare från Filippin Burgers i Vasastan. 

Våran pangdag fortsatte med bio. Vi hade en hel hög med biocheckar som låg hemma och skräpade och vi passade på att använda dem innan de går ut.

Vi såg en helt underbar film som heter ”I morgon börjar allt”. Väldig fin och mysig och jag grät floder. 

Mer sådana söndagar hemma hos familjen Danermark. 

Kramar! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.