Cecilia Ehrling Danermark

Far och fläng! 

Hej!

Hoppas allt är bra med er. Dåligt med uppdatering från mig jag vet. Det har varit så mycket annat så jag har helt enkelt inte orkat blogga.

I alla fall, sedan sist har jag hunnit komma hem från Malung. varit och jobbat i Skara med trav och just nu är jag i Slovenien tillsammans med Tony och tar lektioner i dans. Det är verkligen jättekul och inspirerade men samtidigt är det sjukt mycket information att ta in. Vi befinner oss i en stad som heter Ljubljana.  

På onsdag är jag hemma igen och då är det mycket lugnare. Vi kommer att ha gäster hemma samt att vi ska iväg på en del skojigheter. 

Saknar verkligen kvalitetstid hemma med Freddan. Jag har ju glömt att berätta att vi hade två är tillsammans förra veckan. Tänk vad tiden går fort! Och så mycket som har hänt sedan dess. Nu ska jag sova för att imorgon väntas en heldag med lektioner.

Kram och godnatt! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Stina

    ”Vi befinner oss i en stad som heter Ljubljana.” Du vet att det är huvudstaden va? 😉 Det där kan jag i sömnen efter geografilektionerna i femman (samtidigt som du gick i femman drygt 10 mil söderut).