Cecilia Ehrling Danermark

Vila, njuta och vara! 

Hej!

Hoppas ni mår fint! Själv mår jag riktigt prima idag. Igår kände jag mig dock riktigt hängig.  Hade ont i hela kroppen och var supervarm. Hela jag kokade inombord. Kan dock bero på att jag är dålig på att dricka och kyla ner mig med bad emellanåt. Så igår låg jag mest inne och vilade. 

Idag har vi kunnat vara ute som vanligt igen. Bad och sol stod på schemat. 

Njuter verkligen av att bara vara och inga måsten. Men självklart ska det bli skönt att komma hem sen och få in lite mer rutiner hemma med träning och mat. När vi kommer hem tänkte jag ta tag i löpningen igen. Ska även försöka få med Freddan på det. Kanske anmäla mig till något lopp?!

Snart ska vi sätta fart här hemma och städa upp lite innan middagen. Efter middagen (som blir pizza) ska vi åka ut och hämta Freddans pappa och hans fru vid flygplatsen. Ska bli riktigt mysigt och kul att de kommer. 

Kram på er! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Frida

  Hej Cecilia!
  Jag och sambon älskar Italien och efter att ha läst din blogg började jag googla Tropea, och nu har vi precis bokat en resa i v 29. Det ser så fantastiskt fint ut. Dock har vi enbart bokat flyg och tittar lite närmre på boende nu, finns inte så värst mycket kvar, tyvärr. Men så går det när man är ute i sista sekund. Var rekommenderar du att bo? Tanken att vi ska hyra bil någon dag i alla fall. Har du något bra ställe som du rek. att snorkla på? Jag har läst dina tips till Beatrice.

  Vänliga hälsningar,
  Frida

  1. ceciliaehrling

   Hej Frida,

   Ledsen för sent svar. Vet inte riktigt om du hunnit se men vi har haft ett par ”svettiga” dagar i form av storbrand. Vet faktiskt inte riktigt vart du kan hitta bra boenden med så kort varsel. Sikta på Tropea, antingen uppe i ”stan” eller precis vid stranden. Vet att det finns ett jättemysigt B&B – Villa Giada – precis vid stranden. Vill ni istället ha nån schystare hotell så kommer ni istället få lite längre till stranden. Vid Villa Gaida har du stranden och restaurangen precis utanför dörren (ej partyrestauranger så det är lugnt och skönt). Och, som jag skrivit tidigare, bästa snorklingen hittar ni vid Spiaggia Di Riaci. Där finns även ett hotell som heter OldWell men bor ni där får ni rätt långt in till ”stan” och alla mysiga små restauranger. Vore jag er skulle jag sikta på nått i stan/på huvudstranden (ligger typ på samma ställe och bor man vid huvudstranden promenerar man upp till stan….och tvärtom).
   KRAM!