Cecilia Ehrling Danermark

Ännu en riktig slappardag! 

Hej!

Med risk för att verka tjatig så har vi haft en riktig slappardag idag igen. Eftersom vi har haft en riktig stressig vår så är fokus dessa första dagar att komma ner i varv.  Vi började dagen med frukost följt av poolhäng i solen tillsammans med varsin bok. När det blev lunchdags tog vi bilen in till Pizzo och käkade lunch. Jag åt en galet god pizza! 🙂  På vägen hem blev det matsvopping. Vi bor ju i eget hus så vi lagar faktiskt en hel del mat själva om kvällarna, man blir faktiskt lite trött på att gå ut och äta varje kväll…plus att huset är helt magiskt så stannar gärna här. Vi passade på att bunkra upp med massa smarriga saker som goda ostar och charkuterier som vi kan snacksa på om kvällarna. 

Efter matshoppingen blev det ett stopp hos geleterian som ligger nära huset.Nu ska vi strax äta middag ute till solnedgången. 

Kram Cissi 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.