Cecilia Ehrling Danermark

Framme i paradiset

Hej!

Nu är jag äntligen i paradiset! Första dagen är avklarad och vi har inte gjort mycket alls. Underbart skönt! Vi solar, äter, badar och läser. Om någon undrar vad ”paradiset” är så är det min egen benämning på Fredriks familjs hus i sydvästra Italien. Det är superfint!De stora besluten som vi behöver brottas med om dagarna är saker som om vi ska ära hemma eller gå ut, ska vi hänga vid poolen eller stranden. Med andra ord, precis som en semester ska vara. 🙂Den här magiska vyn kommer jag vakna till varje morgon kommande tre veckor.

Igår kväll grillade vi egna hamburgare till middag. Enkel och gott!

Nu ska jag återvända till boken! Ha en fin dag! 

Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.