Cecilia Ehrling Danermark

Missade årets fest! 

Hej!

Just nu sitter jag i loungen i Rom och väntar på mitt sista flyg. Det har varit en lång resa som startade tidigt imorse i Norrland. Jag har nämligen varit i Boden och jobbat som programledare för ett litet program på TV4 som heter Vägen till vinnarcirkeln. Egentligen skulle vi resa på semester igår men eftersom jag fick det här jobbet fick jag boka om resan och komma en dag senare. Samma dag eller kväll var vi också bjudna på Camillas Läckberg och Simons Skölds fest. I inbjudan så skulle vi fira Simon 30 år och att Camilla har skrivit 4000 sidor. Men de lurade oss alla och hade gått och gift sig under dagen. Stort grattis till er! Trist att vi inte kunde vara på plats och fira med er. 

Här kommer lite bilder från gårdagens inspelning. 

Programmet går ut på att varje vecka vinner en person en VIP-resa till en travbana och blir hästägare för en dag och får hela 10% av vad hästen springer in. Denna vecka vann Alexandra upplevelsen. 

Nu ska jag äta något innan sista flyget!

Kram på er! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.