Cecilia Ehrling Danermark

När det inte blir som man har tänkt sig

Hej!

Hoppas ni mår bra! Har precis kommit hem från ett dygns jobb på Cinderella. Tony var bortrest så David och Malin blev inkallade istället för att göra showen och jag skulle leka Tony. Men eftersom Malin var skadad fick jag dansa med David istället. Vi hade 1 timme på oss att sätta showen. Stressigt men det gick. 🙂Under resan blev det såklart mycket skvaller och prat om Let’s Dance. Älskar verkligen att jobba med detta par. Proffsiga men också så fina människor. Imorgon är det lugnt. Ska gå en promenad med min favorit Jeanette och hennes bebis Edvin. Sen tänkte jag åka in till stan för att kolla på något fint till resan på lördag. Tänk en hel vecka i sol och värme. 

Ha en fortsatt fin kväll!

Kram C 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.