Cecilia Ehrling Danermark

DaneRmark

Hallå journalister! 🙂

Nu tänkte jag vi ska och reda ut en sak, nämligen hur mitt nya efternamn stavas. Väldigt många av er glömmer bort en bokstav. Ett ”r”. Så, här kommer det så det i framtiden förhoppningvis blir rätt.17352695_10158390594425582_379762930_n

Cecilia Ehrling Danermark. Danermark med ett ”r” mellan e och m. Inte Danemark, Dannemark, Danneman eller nått annat. Danermark! Ok? Kan vi nu vara överens om det så det i framtiden blir rätt? 🙂

 

Stor kram på er så ses vi på fredag, i alla fall vissa av er. 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. ceciliaehrling

      Tjaa, smaken är som baken. 🙂 Jag tycker att det är jättefint plus att jag mer än gärna bidrar till att Fredriks efternamn lever vidare. Vi är bara ca 10 personer i hela världen med det namnet medan Ehrling bärs av flera tusen. Dessutom heter jag fortfarande Ehrling. Jag har bara lagt till Danermark i mitt namn.