Cecilia Ehrling Danermark

Paus från dansen

Igår kväll fick hjärnan och kroppen en liten paus från dansen då en av mina bästa kompisar hade födelsedagsfest. 17342157_10154937902311327_1275324139_oJag och Freddan blev dock inte så långvariga då jag och Anders ska träna redan kl 10.00 idag. Blir ett ganska långt träningspass idag, 5-6 timmar skulle jag gissa på. Direkt efter det bär det av för att undervisa andra danspar och som vanligt kommer jag hem ganska sent. Freddan har lovat (som vanligt) att ha middagen klar när jag kommer hem. Stackaren får stå ut med mycket under Let’s Dance-säsongen. Utan honom vet jag inte riktigt hur jag få ihop logistiken. Hur tusan gjorde jag innan jag träffade honom?! 🙂

Ha en härlig söndag! KRAM

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.