Cecilia Ehrling Danermark

Premiärnerver, massage och träning

Nu har det gått ca 1,5 dygn sen premiären och vad ska man säga? Fantastiskt kul att det äntligen är igång och visst visade sig premiärnerverna lite.

Vår första dans var en vals. Kanske inte optimal som förstadans då den kräver mycket känsla och som nybörjare är det inte helt lätt att leverera det, framför allt inte med tanke på premiärnerver och allt. Då brukar man ha fullt sjå med att komma ihåg var man ska sätta fötterna och man glömmer lätt bort de andra detaljerna. Jag tycker dock att Anders skötte sig galant och kämpade på som bara den.. Att det blev nån liten miss gör inget. Det kommer även alla andra göra och vi kommer säkert också göra det igen. Över lag tyckte jag det gick helt okej. Inte vårt bästa men inte heller det sämsta. Vi kan helt klart bättre och jag måste erkänna att jag är lite förvånad över att vi fick så låga poäng från juryn.16810312_10158241499305582_1620790506_o

Så, vad har jag gjort sen premiären? Tränat såklart! 🙂 Både jag och Anders är rejält revanschsugna så efter att ha fått mig en välbehövlig massage för att väcka benen till liv var det bara att ge sig på det igen. Idag väntar ännu mer träning och direkt efter det ska jag iväg och undervisa andra danspar. På fredag väntar en samba och då hoppas jag verkligen att vi har både era och juryns röster på vår sida.

Ha en superskön söndag. KRAM!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.