Cecilia Ehrling Danermark

Skönt med MatHem

Nu har det varit, och är, alldeles för mycket jobb för mitt eget bästa. Jag hinner med ett dugg annat och ser knappt röken av vare sig Fredrik eller hemmet. Nu när man tränar så mycket så är det ju extra viktigt att man äter bra men den knappa tiden gör att jag inte ens hinner handla. Fredrik är också inne i en period med massor med jobb så han har också knappt om tid. Men, som tur är kan man ju handla via nätet och få sakerna hemlevererade direkt till sin egen dörr. Vi använder alltid mathem.se när vi handlar mat på nätet, Vi tycker det är fantastiskt bra att när man har tight om tid kan plocka upp mobilen och handla medan man sitter på tunnelbanan, taxin eller bussen. Superbra ju! 🙂 Dessutom är det ju skönt att slippa trängseln och köerna som det lätt kan bli när man handlar i butik.

Varför vi valt just MatHem är för att vi gillar deras stora sortiment med massor av ekologiska alternativ och det är alltid bra kvalité på det man får hem. En annan bra sak är att när man behöver få lite inspiration och idéer till nya maträtter så kan man surfa runt bland en massa olika recept och när man hittat det man vill ha så kan man få hem alla ingredienserna med bara en knapptryckning.

Här om dagen testade vi en fisk och skaldjursgryta som var jättegod. Självklart passade vi på att beställa hem en massa andra saker också. 16933607_10158265442020582_97781773_n

Vill du testa så kan du nu få gratis frakt. Klicka här och ange rabattkoden ’Cissi’. 🙂

Detta är ett sponsrat inlägg.

Kram!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.