Cecilia Ehrling Danermark

En alldeles egen låt

Först förstod jag inte riktigt vad jag fick. Jag fattade liksom inte. Nu så här ett tag senare har jag förstått och det har växt till den absolut finaste gåvan jag någonsin fått. Jag älskar den!

Ni vet såna där människor som är bra på precis allt. Såna där som oavsett vad de tar sig an är de hur bra som helst på det. Den där typen som man nästan blir förbannad på för att man själv önskar att man var sån. Ja, ni fattar vad jag menar. Fredrik är sån.

På morgonen, dagen efter att vi gift oss, gav Fredrik mig en present. Han ville egentligen inte ge mig den då för han tyckte inte att den var klar. Han var själv inte riktigt nöjd men beslöt sig ändå för att jag skulle få den. Och gissa om jag blev paff!

Då visade det sig att han är jättmusikalisk. Det var nått han inte visat eller nämnt ett ord om. Tillsammans med en av hans bekanta, Teddy Löfström som är musikproducent, hade han i hemlighet skrivit en låt till mig. Han hade tänkt att det skulle läggas på sång och lite annat men förklarade att de inte hade hunnit bli helt klara men han ville ändå spela den för mig.

Jag fattade först inte vad som hände. Det tog ganska lång stund tills jag förstod att det faktiskt var Fredrik som spelade och att det var en låt skriven till mig. Han såg såklart lite besviken ut då min reaktion först uteblev. Till slut trillade polletten ner och behöver jag säga hur överlycklig jag blev?

Jag har en helt egen låt. Som bara är min! Hur coolt är inte det?! Cecilias Vals.

Låten kanske inte faller alla i smaken men för mig är det den finaste låten i världen. Det närmsta jag kan beskriva den som är en instrumental Bo Kaspers Orkester-influerad ballad. Den är så där härligt vackert sorglig med en massa känsla som trots det sorgsna får en att må väldigt bra och bli alldeles varm inombords.

Vill du höra den så finns den på Spotify. Sök antingen på Fredrik Danermark eller Cecilias Vals så hittar du den. Annars kan du klicka här eller på den här länken nedan.

https://open.spotify.com/track/0S4ZPE9zkPpIqts3swCwb7

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Åsa

    Visst är det kul att få! Jag fick en låt som min man skrivit och spelat in på vår 1 åriga bröllopsdag. Texten handlade om när vi träffades bl.a. ❤❤ Tycker att det är något av det finaste jag har fått. Det finaste är våra två söner ❤