Cecilia Ehrling Danermark

Var sak har sin tid

Förlåt för att jag varit galet dålig på att uppdatera bloggen den här veckan. Jag vet att jag borde vara bättre. Jag brukar inte vara den som skyller ifrån mig men den här gången tänker jag faktiskt göra det ändå. :p

Sen vi kom hem från Maldiverna har det varit fokus på flytten (okej, jag har faktiskt gjort ett par gig också). Sen vi kom hem har vi dessutom inte haft någon internetuppkoppling förutom via våra mobiler. Ja, på den gamla adressen alltså. Nu blir det dock andra bullar… Ny adress, helt ny typ av boende. Från livliga city till lugna Lidingö. Var sak har sin tid och både jag och Freddan kände oss ganska mätta på ständig citypuls med restauranger och krogar precis utanför porten. Nu har flyttlasset gått. FullSizeRender-1IMG_0498Vårt nya boende är något helt annat än vad jag haft tidigare. Bara vårt nya vardagsrum är större än min gamla lägenhet. För Freddan är det inte riktigt samma sak. När han bodde i Australien hade han ett stort hus med en egen liten privat strand så han känner sig nog mer van än jag vid sånna här ytor. Men, jag vet att även en kräsen kille som han gillar utsikten vi har… Bilden nedan var från i morse när solen höll på att gå upp.
FullSizeRenderJag är 100% säker på att vi kommer trivas fantastiskt bra här. 🙂

Kram!

PS. Nu har jag ett nytt efternamn… Det blir lite lurigt att byta namn när man byggt upp ett varumärke kring ett namn men sen helt plötsligt skaffar sig ett nytt. Mer om det inom kort.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.