Cecilia Ehrling Danermark

Bröllopsmiddag i absolut världsklass

Mathias Dahlgens Matsal på Grand Hotel, bland det absolut bästa i matupplevelse jag varit med om. Helt fantastiskt!

Det blev en middag precis så privat och intimt som vi önskade. Bara jag, Fredrik och hans bror med sambo. Med andra ord, två av dom fyra som tussade ihop mig och Fredrik från absolut första början. Det andra paret hade tyvärr inte möjlighet att vara med.

IMG_9971Bilderna i det här inlägget är dessvärre inte av bästa kvalité men bättre inga alls.

Det bjöds på en avsmakningsmeny med så många rätter att vi tappade räkningen. 14-15 st skulle jag gissa på. Till detta fick de fria händer att komponera ett vinpaket med ett passande vin till respektive rätt. Det var helt magiskt gott! Jag förstår verkligen att de har två stjärnor i Guide Michelin, framför allt med tanke på vilken experthjälp de fick i köket. Haha! 🙂 IMG_9970

Hela kvällen innehöll det där lilla extra, middagen var inget undantag. Först bjöd köksmästaren på en liten tur genom köket där vi fick hälsa på kockarna. Samtidigt som kockarna berättade lite om vad som komma skulle tillagade de första rätterna åt oss som vi fick avnjuta i köket tillsammans med varsin drink.IMG_9972Superkul och som sagt, allt var magiskt gott. Om bara några veckor stänger de restaurangen då Mathias har nya planer samt att lokalen ska byggas om. Känns fantastiskt att vi hann med ett besök innan det var försent.

Efter middagen var vi proppmätta men det blev ändå lite efterfest i sviten, om än en väldigt städad sådan.
IMG_9776Nu i dagarna har vi hunnit med att få tillträde till vårt nya hem på Lidingö och nu när det är klart väntar värmen. Imorgon kväll hoppar vi på flyget och drar till Maldiverna. Ska bli så skönt att bara få vara och koppla av. Lovar att återkomma med lite bilder och annat därifrån. Lovar också att när vi får bilderna från fotografen så återkommer jag med fler bilder från bröllopet av betydligt bättre kvalité än de i det här inlägget. Kommer också berätta lite mer om varför vi valde att gifta oss i så liten skala och varför vi valde att göra det borgerligt.

Kram på er allihopa!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Åsa

  Hej! Å vad jag är nyfiken på hur ni tänkte kring ett litet bröllop, jag och fästmannen vet inte hur vi vill göra vi velar fram och tillbaka men tanken är att det ska bli i år och därför väntar jag med spänning kring att höra era tankar, kanske kan det hjälpa oss! Tack för en bra blogg! Ha det fint! Kram Åsa

 2. Sanna

  Åååh allt låter underbart! Men jag är så himla nyfiken på hur det kommer sig att ni valde att ha en så ytterst liten ”fest” utan familj och vänner. Hur kommer det sig? Vore så intressant att höra hur nu tänkt kring det? Många kramar!!

  1. ceciliaehrling

   Hej Sanna! Lovar att återkomma med svaret på det i ett framtida inlägg. Är nämligen fler än du som undrar. Just nu är vi dock upptagna av att njuta av paradiset i Maldiverna så det blir inga längre inlägg förrän vi är hemma igen. Kram!