Cecilia Ehrling Danermark

Bröllopsklänningen

Det finns en liten risk för att ni kommer tycka att jag är tjatig då det blir mycket från bröllopet nu men som jag skrev igår så har jag fått massor med frågor. Många av dem har rört min klänning.Fredik&CissiEn del av er har frågat om jag ärvt den från antingen min eller Fredriks mamma. Svaret på den frågan är nej.DSC_5745Klänningen är från Ida Sjöstedt. Jag föll pladask för den så fort jag såg den. DSC_6382När jag såg den visste jag direkt att jag ville ha den när jag gifte mig så den den hamnade hemma i min garderob redan i somras. Var lite nervös att den inte skulle sitta perfekt efter höstens intensiva träningsperiod men all träning gjorde att den satt ännu bättre nu än när jag provade den i somras. DSC_5996Eftersom att vi gifte oss borgerligt ville jag inte ha en klänning med släp. Jag tyckte att den här kändes helt perfekt. Lagom nätt, lagom fin. Eller ja, jag tyckte den var helt perfekt! 🙂 DSC_6025

Imorgon får vi tillträde till vårt nya hem men om jag hinner tänkte jag berätta lite om bröllopsmiddagen. Den var helt magisk!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. ceciliaehrling

      Tack så mycket! Jag har storlek 36 i den. Den är normal i storleken.
      Jag hade en hudfärgad axelbandslös bh under. Kände mig jättefin. ?