Cecilia Ehrling Danermark

Bröllopspresenter

Hej på er alla och återigen, stort TACK för alla gratulationer!

Både jag och Fredrik är såklart fantastiskt lyckliga.IMG_9768

Till att börja med vill jag tacka, förutom min fantastiska man Fredrik, hans härliga bror Stefan och hans sambo Linda som ville vara med som vittnen och dela vår dag och kväll tillsammans med oss. Det blev precis så privat, intimt och familjärt som vi önskade. Stort tack till er!

Jag har fått så mycket frågor och det finns så mycket att dela med sig av. Jag lovar att försöka besvara de flesta av alla frågor men det är alldeles för mycket för att jag ska kunna svara på och berätta allt i ett och samma inlägg. Jag kommer därför dela upp det i flera omgångar som jag kommer sprida ut här på bloggen. Med andra ord, vill du veta och se mer bilder får du hålla ögonen öppna närmsta tiden. Lovar att dela med mig av massor med bilder, både de som vi tog själva men också de som vår fotograf tog. Vi väntar dock på att få alla bilder av honom så vi börjar med ett inlägg som är av något mer privat karaktär.

Direkt efter vigseln bar det av till Grand Hotel där en svit väntade på oss. Vi blev välkomsthälsade med room service som kom med mängder av champagne och jättegoda chokladdoppade jordgubbar.IMG_9748

Ett annat par som vi vill rikta ett extra stort tack till är Camilla Läckberg och Simon Sköld. Vilken magisk present!
IMG_9783Nu är det säkert någon som undrar vad det var jag fick av dem? Ja, det var faktiskt JAG som fick presenten, inte Fredrik. Fredrik hade dock ett litet finger med i spelet i själva presenten (mer om det någon annan gång). Så, vad var det jag fick då?IMG_9755Jo, en ledråd är att ni kommer få veta det runt påsk. 😉 Än en gång, jättestort tack Camilla och Simon! Så himla häftig present!

Vad vi fick av våra familjer kommer vi dock behålla oss för oss själva.

Efter lite firande i sviten var det dags för middag på Mathias Dahlgrens Matsal. Kommer berätta mer om middagen någon annan gång men jag kan redan nu säga att det var bland det bästa i restaurangväg jag upplevt.

Stort tack för alla gratulationer! Både jag och Fredrik vill ge er alla en riktigt stor, härlig och varm bamsekram!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Stina

    Är du med på något sätt i Camillas nya bok? 😉 Så du fick några sidor manus. För nästa bok släpps i påsk! Så himla fina ni är och grattis till bröllopet!