Cecilia Ehrling Danermark

Ny programledare

Hej!

Det har spekulerats mycket om vem som skulle ta över rollen att leda Let´s dance efter Jessica Almenäs. Igår var det äntligen dags att avslöja vem det skulle bli. Den nya programledaren blir Tilde De Paula. Jag och några andra dansare var med på plats och hjälpte till på Nyhetsmorgon när hon presenterades. Det var precis som det går till på en livesändning i Let’s Dance. Först kommer vi dansare ut och kör ett nummer och  sen gör programledarna entré. Om du missade det på Nyhetsmorgon och vill se det så kan du klicka här.

Jag är helt övertygad om att detta kommer bli jättebra. Tilde är supererfaren, jättegullig och härlig.. Hon är kort sagt grym på alla sätt och vis! Längtar efter att få sätta fart och börja jobba med programmet igen.

Nu är det dags att hoppa in i duschen. Jag ska i väg till Evelina som alltid sminkar mig under Let’s Dance-säsongen, för en provsminkning inför stundande bröllop.

Kramar C

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.