Cecilia Ehrling Danermark

Miljonlotteriet

Sponsrat inlägg, i samarbete med Miljonlotteriet

Mitt i alla bröllops-, flytt, och semesterplaner slog det mig att jag inte får glömma bort det där med julklappar. Tycker alltid att det är jättesvårt att komma på vad man ska köpa, framför allt till någon som redan har allt och dessutom kan köpa sig vad den vill. Därför passade det så bra när jag fick reda på att Miljonlotteriet tagit fram en helt ny lott i form av en julklappsetikett som du kan sätta på dina paket. En superbra och fin julklapp!

Du kan köpa 10 st Vit jul-etiketter för 50 kr som du, eller ja…personen som får ditt paket, kan vinna upp till 500.000 kronor på. Men det viktigaste av allt är att hela överskottet från ditt köp av Miljonlotteriets Vit jul-etiketter går till IOGT-NTO-rörelsens arbete med att arrangera jullovsaktiviteter för barn och unga i en drogfri miljö. Läs gärna mer på vitjul.se 

Inget barn ska behöva känna sig orolig för att föräldrarna inte klarar av att hantera alkohol… eller andra droger heller för den delen. Som liten var man lyckligt ovetande om att det inte var alla som hade det så bra under julen, men som vuxen har man förstått att det finns barn och ungdomar som aldrig får uppleva det magiska med julen.

Fram till den 14:e december kan du köpa Miljonlotteriets Vit jul-etiketter på miljonlotteriet.se, alternativt i butik under hela december månad.

Själv kommer jag att spendera julen i fjällen med skidåkning tillsammans med… känns galet och underbart att säga det, min man. Vi är i nuläget inte herr och fru men när det är dags för jul så kommer vi vara det. Förutom Fredrik så kommer mina föräldrar och min yngre bror vara med.

Och så kommer mammas och pappas lilla hund Ralf vara med 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.