Cecilia Ehrling Danermark

Flyttpackning pågår!

Hej på er!

Hoppas ni haft en fin helg och gjort något kul!

I fredags var jag och Freddan hos ett par kompisar och åt middag sen har vi mesta dels bara packat ihop lägenheten. Flyttlasset går ju inte förrän om ca en månad men vi kommer inte att ha så mycket tid till att packa fram tills dess. Min gulliga mamma kom igår och hjälpte oss och då gick det undan. Just nu lever vi i ett kaos men det är bara att gilla läget.Veckan som kommer betår av lite jobb och fix inför bröllopet. Jag ska bl a. gå på ansiktsbehandling, fixa fötter och naglar, göra en provsminkning. Det blir nog packning av några flyttlådor också.

Ha en fin måndag!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.