Cecilia Ehrling Danermark

Friday!

Hej på er!

Veckan har som alltid varit full fart! Det är mycket som händer nu. Sista planeringen inför bröllopet och vi har precis börjat flyttpacka. Planen är att ta några kartonger om dagen för att inte behöva stressa på slutet. Fredrik tyckte vi skulle låta flyttfirman sköta precis allt men jag känner mig inte riktigt bekväm med att någon annan ska packa våra saker så, vi gör det istället själva. Flyttlasset går inte förrän om ca en månad men det är mycket som ska hinnas med innan dess så därför har vi börjat redan nu.

Just nu sitter jag hos frisören och fräschar upp håret. Nya slingor och toppning inför den stora dagen. Senare ikväll ska vi hem till ett par kompisar på middag.

Ha en fortsatt fin fredag!

Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.