Cecilia Ehrling Danermark

Kontakt med min farfar!

Hej!

Hoppas ni gillade En natt på slottet igår? Jag skrev tidigare att jag hade en väldigt neutral inställning till att komma i kontakt med ”den andra sidan” när jag medverkade i programmet. Vilket jag tror att man måste. Min starkaste upplevelse under hela vistelsen var när jag hade en stund själv tillsammans med mediet. Till mötet hade jag med ett kort på min fina farfar som inte lever längre. Som liten var jag väldigt nära honom och vi spenderade mycket tid tillsammans i hans hus. Mediet lyckades se många saker som stämde in på min farfar och vad vi gjorde tillsammans. Själva upplevelsen blev då så stark att jag kunde inte hålla mig för tårar. Han var ju trots allt en väldigt nära och viktig person för mig. Efter denna vistelse på slottet tror jag att det måste finnas något mer än bara vi levande människor. När vi dör kan man väl inte bara försvinna. Det måste finnas något mer efter livet? Eller vad tror ni?

 Kramar Cissi

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.