Cecilia Ehrling Danermark

Biomys och löjromspizza!

Hej på er!

Hoppas ni mår bra!? Själv mår jag strålande bra. Hade en supermysig kväll med Fredrik igår, en riktig date night. Innan bion mötes vi upp för ett glas vin på Nosh and Chow. Därefter bänkade vi oss i biomörkret och såg galapremiären av Flykten till framtiden. En rolig svensk komedi med bl. a. Henrik Dorsin. Efter filmen gick vi till vårat favorithak och syndade. Vi beställde in varsin pizza, jag tog löjromspizza och Fredrik tryffelpizzan. Inte på våran diet just nu men vi tyckte att vi var värda det. I eftermiddag ska vi träffa våran fotograf och diskutera upplägget och tankar till våra bröllopsbilder. Inte lång tid kvar nu, nedräkningen har börjat!

Kram C

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.