Cecilia Ehrling Danermark

Bröllopsform – Vecka 11

Den här veckan är det inte mycket att rapportera om eftersom att vi inte kom inte undan…

Vi gjort allt annat än att följa våra scheman. Ett fjuttigt träningspass i början av veckan och sen slog förkylningen till för oss båda. Men, inget ont utan nått gott… Dels så har vi unnat oss en massa god mat där vi totalt struntat i om det innehållit en massa kolhydrater och annat som vi annars hållt oss ifrån. Men, som jag skrev förra veckan så har bröllopskostymen nästan blivit lite stor för mig. Den här veckan borde göra susen så den kommer sitta perfekt. 🙂

 

Så, hur ligger vi till?

Fredrik:
Start: 84,1kg Nu: 72,8kg = Tappat 11,3kg
Midjemått: 92cm Nu: 75,5cm = Minskat 16,5cm

Cissi:
Start: 56,2kg Nu: 53,2kg = Tappat 3kg
Midjemått: 74cm Nu: 68cm = Minska: 6cm
Stuss: 97cm Nu: 90cm = Minskat 7cm

 

Sorry för detta korta och kanske lite tråkiga inlägg men det har helt enkelt inte hänt så mycket sen förra veckan samt att jag dessutom måste rusa. Vi ska nämligen iväg för att spana in Idol på plats om en liten stund. 🙂

 

Trevlig helg på er!

//Fredrik

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.