Cecilia Ehrling Danermark

Veganmat! 

Som jag tidigare skrev är all mat på resan veganmat. Ingen laktos, gluten eller kött. När jag kommer hem ska jag försöka börja äta mer vegetariskt. Mår mycket bättre av det och hela systemet fungerar mycket bättre. 

Varje morgon serveras olika sorters gröt och en gigantisk fruktbuffé. Lunchen får man sköta själv. På kvällen dukas det upp en stor buffé. Först en salladsbuffé som man kan äta sig mätt på. Senare kommer den varma maten. Maten är ren och smakar massor. Nu är jag superinspirerad och vill laga en massa gott hemma. No more meat! 😉 

Kram på er! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Matilda

    Hej!
    Jag undrar hur kosten ser ut för er angående frukt med tanke på att det innehåller fruktos? Ca hur mycket frukt äter ni per dag? Och är det onyttigt att ära mycket frukt?

    1. ceciliaehrling

      Hej! Det är lite olika för mig och Fredrik. Jag får äta tre frukter i veckan. Det får jag oftast i mig samband med min frukost då jag brukar blanda i lite frukt i min morgonsmoothie. Fredrik fick tidigare äta max två frukter i veckan men med tanke på hur snabbt hans kropp svarade på både kosten och träningen och han väldigt snabbt tappade massor med kg’n så har dietisten nu ändrat lite i hans kostschema. Detta för att försöka bromsa viktraset. Han har ju nästan försvunnit (han tappade ca 10 kg på bara sex veckor). Nu får han äta en frukt i samband med varje träningspass.