Cecilia Ehrling Danermark

Bröllopsform – Vecka 5

Freddan:

Då var vi inne på 5:e träningsveckan. Den har vi som ni säkert förstått spenderat i Palma.

Cissi har jobbat som inspiratör och instruktör på en träningsresa och jag tänkte att det var skönare att träna här nere i värmen än i Stockholmshösten så jag hängde på. Hotellets gym har faktiskt varit över förväntan.

Inser att den här veckans blogginlägg mest handlar om vila och återhämtning och inte så mycket om träning. Men tro mig, vi har tränat. Det har varit vår hårdaste träningsvecka sen vi satte igång. Mer om det längre ner…

På tal om vila och återhämtning… Kan säga att det är betydligt skönare återhämtning mellan träningspassen här jämfört med hemma. 🙂 FullSizeRender

Ligger vi inte och slappar i en solsäng så blir det svalkande dopp i poolen istället.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nu har ju Cissi redan avslöjat mitt resultat efter vecka 4, och även publicerat en bild på skillnaden. Hade väl egentligen tänkt att vi skulle spara på före- och efterbilderna tills vi var helt klara men låt gå för den här gången. För att sammanfatta mitt resultat efter fyra veckor:

Startvikt: 84,1 kg Nuvarande: 77,3 kg = -6,8 kg
Startmått midja: 92 cm Nuvarande: 82cm = -10 cm

Måste säga att jag är supernöjd med resultatet så här långt. Har dock svårt att se att det kommer fortsätta så här då det blir mindre och mindre att ta av.

Cissis mått har rört en del på sig också:

Startvikt: 56,2 kg Nuvarande: 53,9 kg = -2,3 kg
Startmått midja: 74 cm Nuvarande: 69cm = -5 cm
Startmått stuss: 97 cm Nuvarande: 92 cm = -5 cm

Nu vill Cissi inte gå ner mer i vikt så vi får se vad Robin hittar på åt henne när vi kommer hem från Palma.

Nu är har vi snart avverkat vecka 5 (av 12) och det ska bli väldigt intressant att se vad den här veckan kommer visa för resultat. Jag gissar att Cissi kommer ha tappat ytterligare i vikt och mått medan det kan vara så att jag faktiskt gått upp lite. Varför då? Jo, det är ganska enkelt.

Om vi börjar med Cissi…
Hon håller igång betydligt mer än vad hon gör en normal vecka. Hon håller i två dansklasser per dag där hon själv studsar runt hela tiden plus att hon kör sin egen gymträning. Hon kommer helt klart ha minskat alla sina mått den här veckan.


Och jag då… Visst, jag har tränat mer än vanligt jag med. Jag har kört ett gympass och en joggingrunda om dagen. Normalt kör jag 4 gympass/vecka + 30-60 min power walk varje dag. Då kan man kanske tänka sig att det borde visa sig på resultatet när vi vi ska väga in på söndag. Men, nej. Jag tror faktiskt inte det. Skillnaden är att jag inte haft någon som helst ”vardagsaktivtet” mellan mina träningspass. Jag har bara legat och slappat vid poolen. Normalt sett så är man ju rätt aktiv om dagarna. Jag går till och från jobbet, sitter sällan still på kontoret, osv. Här har jag legat och halvslumrat i en solstol mellan passen.

Veckans mat kommer nog inte riktigt hjälpa mig heller. Visst, maten här på hotellet är generellt väldigt bra och vi har hållt oss till grönsaker, sallad, kött/fisk och vatten precis som vi ska. Men, här dryper det mesta i fett. Det gör det inte när vi tillagar maten själva.. Ska som sagt bli väldigt intressant att se vad måttbandet och vågen säger på söndag.

Nej, nu är det dags för ett dopp i poolen innan det är dags att börja packa. Vi åker tyvärr hem till Stockholm inatt. IMG_9121

Ha en trevlig helg!

//Fredrik

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. maria

    Alltså wow! Ni är så superduktiga!! Har du Cissi möjlighet att ge exempel på hur en matdag kan se ut för dig? Hur många kcal ligger du på per dag?

    1. ceciliaehrling

      Hej Maria!
      Stort TACK! 🙂

      Freddan skrev ett inlägg om detta för några veckor sen. Här kan du läsa det: Bröllopsform – Vecka 2
      Det är dock kanske inte så detaljerat med ger en tydlig bild av hur en typisk matdag ser ut för oss.
      Angående kcal så har vi ingen aning om hur många vi får i oss då vi inte räknar.

      Kram!

  2. IngBritt Kronqvist

    Jag bara älskar er. Tänk om jag kunde backa bandet då skulle jag oxå velat vara som Cissi. och min man skulle vara som Fredrik? Hoppas ni kommer mot mina trakter o då skulle jag gärna träffa er o ge en baammsekram?

    1. ceciliaehrling

      Tack så jättemycket för värmande ord!

      Jag har har tyvärr inget inbokat i Västra Götaland i år och med tanke på hur mitt schema ser ut så tror jag det blir svårt då jag är fullbokad resten av året. Men, vem vet… Kanske nästa år. 🙂