Cecilia Ehrling Danermark

Veckans planer

Hej på er!

Tänkte dela med mig hur min vecka kommer att se ut. Det kommer att bli en lugn och skön vecka.IMG_2861

Måndag: För mig är detta en ledig dag då jag ofta jobbar helger. Passade på att ge mig själv en rejäl sovmorgon. Därefter gick jag och körde ett träningspass på Sats Odenplan. Snart är det dags för dagens powerwalk innan det vankas middag och mys med Freddan.

Tisdagen: Ännu en lugn dag. Kommer att starta dagen med pass nr 2 på gymmet. Denna gång är det styrka på schemat som avslutas med roddintervaller. Därefter ska jag luncha med mina danstjejer. på ett ställe som serverar supernyttig mat.

Senare på dagen ska jag ha en golflektion ute på Lidingö. Jag har glömt att berätta för er att jag nu är redo för att spela på riktigt. Som jag har längtat.

Onsdag: Undervisning på GIH, Gymnastik och Idrottshögskolan. Därefter blir det danskryssning på Cinderella med min favorit, Tony Irving.

Torsdag: Vi kommer iland från båten på eftermiddagen vid 16.tiden så det blir till att åka direkt till gymmet för att få träningen överstökat.

Fredag: Ska jag ut till Norrtälje för att undervisa på ett företag. Senare på kvällen är jag hembjuden till en kompis på middag.

Helgen: LEDIG!!! Så underbart skönt att vara ledig två dagar i rad. På lördag ska jag ut på min premiärrunda i golf med Fredrik och en kompis till oss. Därefter har vi inte några planer. Jag vill hitta på något kul att göra. Kanske gå på bio eller göra någon utflykt. Vi får se vad det blir.

Ha en fin måndag!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Jag trodde det var Cissi som vägde 84kg och har stirrat ihjäl mig på bilder, var ett stor mysterium i flera dagar, o undrat var alla kilona är?!! Så går det när jag slarvläser.