Cecilia Ehrling Danermark

Kom och träffa mig! 


Kom och träffa mig på LOPPIevent 28/8!Nu börjar det dra ihop sig inför LOPPIevent söndag den 28/8! Det blir ett härligt, inspirerande och peppande höststartsevent! Jag kommer finnas i ”blogghörnan” där jag hoppas att NI vill komma och hänga lite med mig! Självklart finns också möjlighet att kolla in modevisningen med flera av LOPPIs bloggare, lyssna till papptalk från Lofsan och Ola Lauritzson. Jag och Hugo Rosa kommer att vara konferencier under eventet. 

Det blir tävlingar, mingel, fotobås, en massa spännande partners på plats – alltifrån Mathem, Matkomfort, Silja Line mfl. Det bjuds på lättare lunch och – såklart – stans maffigaste goodiebag. 🙂
Köp din biljett här

Hoppas att vi ses!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Carina H

    Jag slog till på en biljett efter lite rådfrågning. skall bli så kul att få uppleva något jag aldrig gjort på söndag.