Cecilia Ehrling Danermark

Midnattsloppet

Igår var det som sagt Midnattsloppet här i Stockholm. Eftersom jag hade ett stort köttiga sår på ena hälen blev det inget lopp för mig men däremot för Freddan. Trots att vi nyss haft semester som innehållit en massa god mat och dryck och en total avsaknad av träning gick det bättre än förväntat för Freddan. Måste säga att jag blev ganska imponerad med tanke på hur vi levt senaste veckorna och jag blev riktigt sugen att vara med. Får sikta på nästa år. 

Jag citerar Freddan från hans Instagram   – ’Trots fluff-frilla, 6-7 kg över matchvikt och galet otränad – Jag vann! 😋 Ja, inte alltihop men över Cissis ersättare som enligt uppgift är träningsguru. 😝🚶🏻💨’ Så jag gissar att han var ganska nöjd i alla fall. 

Kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.