Cecilia Ehrling Danermark

Middag på Brillo 

Igår var det en ganska lugn och skön dag. Min pappa hörde av sig spontant och sa att han var i stan och ville bjuda oss på middag. Självklart så tackade vi ja. 🙂 

Både jag och Freddan slog till på varsin pizza då vi snart går in i en deffperiod inför bröllopet. Det gäller att passa på.  Jag åt en magisk löjromspizza och Freddan en tryffelpizza.  


Idag ska jag luncha med mina tjejkompisar och efter det ett jobbmöte. Ska även försöka få till en löprunda. Jag och Freddan ska ju springa Midnattsloppet imorgon men just nu har jag stora köttiga skavsår på båda hälarna. Vi får se hur det går. 

Kramar Cissi 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.