Cecilia Ehrling Danermark

Dödsdyk och snorkling! 

En sak som är så fantastiskt bra med Freddan är att man aldrig har tråkigt med honom. Han är (nästan) alltid full av roliga upptåg. Dagen är långt ifrån slut än men vi har redan hunnit med en massa roliga saker. Här nedan kommer massor med bilder från vad vi hittills gjort idag.

Efter frukost tog vi oss till den ’lokala viken’. Superfint och inga turister, förutom vi då. 😋

Vägen dit innefattade en liten promenad…

…med en fantastisk utsikt.

Efter 5-10 minuter var vi på plats och det tog inte lång tid förrän Freddan simmat ut och klättrat upp på en klippa för att visa de lokala tonåringarna att även en man närmre 40 kan han med. Stiligt som tusan om du frågar mig.

Han kom knappt upp på stranden innan han gav sig ut igen. Den här gången med snorkeln i högsta hugg. Här på väg ner:

Uppenbarligen hittade han en kompis där nere för jag har svårt att se att han lyckades ta den här bilden själv. 😂

Var väl kanske inte direkt samma dykning/snorkling han är van vid från Australien men några små fiskar fastnade i alla fall på bild.

Sen var det dags för mig att hoppa i plurret och snorkla men eftersom att det var ganska strömt i havet och jag inte är lika vattenvan som Freddan nöjde jag mig med poolen där hemma.

Efter den förmiddagen var jag helt slut så direkt efter lunchen stämplade jag ut för en skön siesta så jag orkar med kvällens bravader…vad det nu blir?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. ceciliaehrling

      Ja, det superhärligt här nere. Fantastiskt vackert. Än så länge är det inte många svenskar eller nordbor som hittat hit, kan varmt rekommendera Kalabrien.